Meubelen op maat

Met een combinatie van creativiteit en vakkennis realiseert Van Damme Interior uw droominterieur.

Voor elke ruimte hebben wij een oplossing en combineren wij functionaliteit met een mooi design in de stijl die jij wenst. Wij maken onder andere inbouwkasten, dressings en haardwanden op maat. Samen met jou kijken we naar jouw wensen, interieur, stijl en ruimte en zorgen we dat je binnenkort kan genieten van het verfijnd interieur van uw dromen.

Dressings

Wij ontwerpen een dressing  die past bij uw interieur en behoeften én die bovendien zorgt dat u de ruimte in huis optimaal kan gebruiken. Een schoenenrek, uittrekbare kledingroede of een handige broekenhanger, alles is mogelijk. Onze interieurspecialisten begeleiden u in uw keuze voor de meest praktische opstelling en mooiste materiaalkeuze. Zo draagt uw dressing gegarandeerd bij aan een stijlvolle inrichting van uw woning.

Inbouwkasten

Een verloren hoek in huis waarbij u niet goed weet hoe deze te benutten?  Dan is een kast op maat de ideale oplossing. Wij zorgen voor een opbergsysteem dat zowel mooi als praktisch is. 

Jarenlange ervaring maakt dat je bij Van Damme Interior terecht kan voor een uitgebreid aanbod maatkasten die steeds worden aangepast aan de persoonlijke wensen en noden van de klant. 

We streven steeds naar een interieur dat het verschil maakt door het hoge niveau van de materialen en afwerking.

Van Damme Interior

Brusselsesteenweg 680
9050 Gentbrugge
by Schouwen Van Damme 
BTW:BE0890392395
 
Adres van de kijkwoning:
Goedingenstraat 72a
9051 Afsnee (Gent)
Maak een afspraak

Contactgegevens